Nykøbing F. roklub - ro dig glad :-)
Du er her: Aktiviteter

I NFR er der rig mulighed for, at finde en aktivitet som du kan være med i, uanset hvilket ambitionsniveau du har. For når standeren hejses og en ny ro-sæson skydes i gang, myldrer det med robåde og kajakker på vandet fra morgen til aften.

Klubbens morgenfriske seniorer starter med at ro guldborgsund tyndt om formiddagen, inden man om eftermiddagen og aftenen kan møde ungdom– og motionsafdelingen. Men udover roning kan NFR også tilbyde O-løb (orienteringsløb) både på hygge- og konkurrenceplan.

Vinteraktiviteter

Ergometerroning

Vi stopper aldrig med at træne! Inden døre har roklubben vægtredskaber og 7 romaskiner, der medvirker til at vedligeholde formen og forberede sig til næste års ro-sæson.

Udover dette har medlemmerne adgang til svømmehallen, hvor NFR i vinterhalvåret ugentligt har træning i sportsbasinnet.

Men vintersæsonen handler ikke kun om, at holde formen ved lige, for der er mange andre ting, der skal ordnes for, at klubben er klar til den nye sæson – bådene og kajakkerne skal tjekkes for eventuelle skader og gøres i stand, hvilket klubbens medlemmer selv sørger for.

Senest rettet: 2014-03-19
Om hjemmesiden
Nykøbing F. Roklub - Sophieholmen 17 - 4800 Nykøbing Falster - Telefon til klubhuset: 5485 0546
Thu, 14 Dec 2017 22:51:31Z Admin