Nykøbing F. roklub - ro dig glad :-)
Du er her: Motion
´Guldborg 2012

Vi mødes i roklubben og ror en aftentur på Guldborgsund eller vi besøger andre roklubber og udforsker deres farvande. Det er herligt med en rotur på vandet i frisk luft, samtidig med du får god motion og forbrændt nogle kalorier. Roning er faktisk én af de sundeste sportsgrene, der findes, da samtlige af de primære muskelgrupper røres og så er der godt som ingen idrætsskader. At dyrke sport i det fri er en perfekt måde at stresse af på.

Fællesroning, hverdage

En typisk aftentur strækker sig over ca. 15 km som tager omkring 1½ - 2 timer, hvor der tales om stort og småt i båden samtidig med, at den smukke natur omkring sundet nydes i fulde drag. Den samlede tid, som bruges på en rotur løber let op i et tidsforbrug omkring 3 timer, hvilket inkluderer klargøring af bådene inden turen samt afvaskning og tørring af bådene efter turen.

Fællesroning, Lørdag

Vi roer kl. 10.00 fra roklubben og roer gerne længere ture dvs. mere end 15 km, hvis vejret tillader det. Vi kommunikerer via en mail liste, hvor medlemmer skriver hvor turen går hen og om du skal medbringe en madpakke. Hvis der ikke er skrevet på mail listen, møder du bare op og aftaler turen på dagen, med de andre. Om vinteren har vi rospinning kl. 10.00 i ca. en time og herefter styrketræning.

Maillisten bruges også til arrangementer som biografklub, langture m.v. Hvis du vil være en del af mail listen skriv venligst til Yvonne og så sætter jeg dig på listen.

Senest rettet: 2015-08-30  
Om hjemmesiden
Nykøbing F. Roklub - Sophieholmen 17 - 4800 Nykøbing Falster - Telefon til klubhuset: 5485 0546
Thu, 14 Dec 2017 22:50:09Z Admin